Kategoria ogólna > Modyfikacje

SMF Shoutbox

<< < (3/7) > >>

Zamerstary:
W/g to ju¿ nie chodzi o ilo¶æ "bezsensownych" postów tylko o to, ¿e mog³yby byæ one pisane w shoutBoxie

theon:
Jak mowie - nie chce ingerowac w niczyje gusta, ale np jesli chce sobie pogadac na bierzaco od tego mam Jabbera, GG, IRC'a, Chaty, a forum jest przeznaczone raczje do bardziej rzeczowej dyskusji w wiekszym gronie ;)

Mathias:
Ciekawe, theon, nie ingerujesz w niczyje gusta? Dopiero co mnie zaatakowa³e¶, gdy napisa³em o stylu. Oko za oko. Jak masz, to miej se GG, ale nie wszyscy maj± ci, z którymi akurat chcemy siê skontaktowaæ! Ty mo¿e nie lubisz Shouta, aly kto¶ ci ka¿e go mieæ? To Tomka serwis, bêdzie robi³, co che, a my mamy ma³o do mówienia.

theon:

--- Cytat: Mathias w Maj 31, 2007, 08:21:45 ---Ciekawe, theon, nie ingerujesz w niczyje gusta? Dopiero co mnie zaatakowa³e¶, gdy napisa³em o stylu. Oko za oko. Jak masz, to miej se GG, ale nie wszyscy maj± ci, z którymi akurat chcemy siê skontaktowaæ! Ty mo¿e nie lubisz Shouta, aly kto¶ ci ka¿e go mieæ? To Tomka serwis, bêdzie robi³, co che, a my mamy ma³o do mówienia.

--- Koniec cytatu ---

Zaatkowalem Cie?  :D To byly drogi Mathias'ie zwrocenie uwagi. Ale rozumiem ze pewnych rzeczy mozesz jeszcze nie rozumiec.

--- Cytuj ---Jak masz, to miej se GG, ale nie wszyscy maj± ci, z którymi akurat chcemy siê skontaktowaæ!
--- Koniec cytatu ---

No tak, starozytna metoda wysylania PMow na forum to juz upadla.

--- Cytuj ---Ty mo¿e nie lubisz Shouta, aly kto¶ ci ka¿e go mieæ? To Tomka serwis, bêdzie robi³, co che, a my mamy ma³o do mówienia.
--- Koniec cytatu ---

Wskaz wiec cytat gdzie napisalem inaczej. Zwrocilem uwage ze MOIM ZDANIEM lepiej jest rozwinac forum pod wzgledem techniczym niz dodawac poki co dodatki.
Cos do dodania? Pm..

slawek_009:
tomek shoutbox przyda³by siê szczególnie do rozmów z go¶cmi albo taki miniczacik na forum to u³atwi komunikacjê  ;)  taka jest moja opinia  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej