Kategoria ogólna > Problemy i pytania
znikne³o forum
piotr@m:
Znikne³o moje forum >>> zniesmaczeni.darmowefora.pl
Znikne³o bez ¿adnej informacji i jakiegokolwiek zapytania.. forum by³o baza danych o zio³olecznictwie i ogólnym forum rozmów... by³o ma³e ale tre¶ciwe..
W momencie znikniêcia i do tej pory... ponad trzy dni nie otrzyma³em informacji jako admin ,ani kopii forum ... kto¶ to wyja¶ni?
Dla informacji nie zale¿y mi ju¿ na odtworzeniu tego forum bo wszystkie swoje fora przenoszê na prywatne serwery.
czysta prosta informacja.. kto i dlaczego..
rada: Ludzi zabierajcie st±d swoje fora.
tomek:
Usunêli¶my wszystkie fora, które nie by³y u¿ytkowane od d³u¿szego czasu, aby odci±¿yæ serwer.
dorota:
ale dlaczego?
www.speedsojusze.darmowefora.pl
na tym forum mieli¶my wiele informacji i naprawdê szkoda ¿e przepad³o :( :(
zagl±dali¶my tam co jaki¶ czas ...
Tomku - nie da sie odzyskaæ?
tomek:
Niestety ju¿ siê nie da.
Bingo:
Witam, moje forum równie¿ zosta³o wykasowane,a t³umaczenie administracji by³o takie same ,¿e niby chodzi³o o usuniêcia for na których rzekomo nic siê nie dzia³o i by³y one obci±¿eniem serwera,co w rzeczywisto¶ci by³o bzdur± i k³amstwem. Bo do dzisiaj istniej± jeszcze fora , na których nic siê nie dzieje od przesz³o pó³ roku i wiêcej.Wykasowanie mojego forum by³o dzie³em administratora forum OLIMP,gdy¿ to w³a¶nie on nalega³ by g³ówny administrator darmowych for wykasowa³ moje forum TESTOSTERON,dodam tylko,¿e by³o ono bardzo aktywne!! A mimo wszystko zosta³o wykasowane.Kiedy zapyta³em administracjê darmowych for,dlaczego to zrobili, i udowodni³em im przekrêt ,Ci nabrali wodê w usta,nie by³o ¿adnej odpowiedzi.
LUDZIE !! NIE ZAK£ADAJCIE TU WIÊCEJ ¯ADNYCH FOR !! BO TU DZIA£A PODSTÊPNA MAFIA !!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej