Kategoria ogólna > Problemy i pytania

znikne³o forum

<< < (2/3) > >>

Teknoman:
Ja wnioskujê po nazwiê, ¿e mog³y tam znajdowaæ siê rzeczy niezgodnê z prawym polskim.
Je¿eli forum by³o u¿ytkowane to z pewno¶ci± nie zosta³o usuniête przez brak aktywno¶ci.

Trzecia sprawa to taka, ¿e u¿ytkownik nie ma wp³ywu na to czy administratora darmowychforów usunie forum czy nie.

I ostatnia rzecz to jest te wielkie litery z u¿ytym bbcodem.
Czy wiesz, ¿e obra¿anie jest karalne ? ( bezwzglêdna mafia, chyba ka¿dy wie o co chodzi ). Nastêpna sprawa to to, ¿e ka¿dy umie czytaæ i nie potrzebuje takiego wielkiego pogrubionego napisu ( chyba, ¿e to ty pisa³e¶ dla siebie bo przez chwilê odni±s³em takie wra¿enie ).

Ahh ale siê rozpisa³em, pozdro
Teknoman

tomek:
Bingo, kiedy twoje forum zniknê³o i jaki mia³o adres?

el-du2:
tomku,moje forum tez zniknelo,moze gdzies w archiwum i da sie do niego zajrzec?
www,nsa.darmowefora.pl

tomek:
Nieu¿ywane fora s± usuwane bezpowrotnie.

stepien13:
Bzdura Forum naszej gildii z gry "http://www.forumgildiidelirium.darmowefora.pl zosta³o usuniête pomimo ze codziennie logowa³o siê tam ok 5-6 osób kilkukrotnie w ci±gu dnia, a wszystkich aktywnych bo³o 13 osób. Forum zosta³o wykasowane bez jakiegokolwiek kontaktu z ¿adnym z adminów, dzieki czemu wszystkie nasze kontakty, plany ustalenia, wazne info wszystko przepad³o bezpowrotnie. Jezeli tak ma dzia³aæ to Wasze forum to ja dziekuje za takie gdzie bez zadnego kontaktu kasuje sie wszystko co jest zapisane, nie liczac sie z tym ze moga byc tam do¶æ istotne informacje. Rozumie czyszczenie serwera, ale zeby w ten sposób.
Skoro o pytanie chodzi, to jakie s± warunki ¿eby wg zarz±dzaj±cych tymi forami za³o¿one forum by³o aktywne, bo skoro wejscie kilku ludzi kilka razy dziennie to nie jest aktywno¶æ wiec prosze o zdefiniowanie ile musi byæ wej¶æ dzienie i z ilu ró¿nych IP zeby forum by³o "AKTYWNE"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej